onsdag den 30. september 2009

Verdens lykkeligste folk!

Oprah Winfrey er i Danmark for at medvirke i IOC-mødet og promovere Chicago som olympisk vært i 2016. Efter ankomsten besluttede produktionsselskabet bag the Oprah Winfrey Show dog, at man jo lige så godt kunne slå to fluer med et smæk og udnytte besøget i Danmark til at lave TV. Det betyder nu, at Oprah skal lave en halv times TV om København, og om hvorfor Danmark gang på gang i diverse undersøgelser bliver udnævnt til verdens lykkeligste folk.


Det er ikke til at vide, hvad det vil have af betydning for lille Danmark, men titlen som verdens lykkeligste folk er jo ikke den værste titel at have på sig. Samtidig er Oprah særdeles magtfuld – af det amerikanske magasin Newsweek er hun blevet kåret til verdens 47. mest magtfulde person i verden. Derudover har hun seere i mere end 145 lande, så mon ikke det har ganske god PR-værdi for lille Danmark at blive eksponeret i så mange lande?

Oprah leder lige nu efter københavnere, som har lyst til at fortælle om deres yndlingsoplevelser i København og give et bud på, hvorfor danskerne er de lykkeligste folk i verden. Har du lyst til at give Oprah en hjælpende hånd, så klik her.

Af Lykke Borreskov Juulsen, lj@ccpublicrelations.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar