fredag den 4. september 2009

Så går kolonihave-sæsonen på hæld....

Sæsonen slutter pr. 1. oktober og det er nu den største investering i næste sæsons farverige blomsterhave skal startes, nemlig at få beskåret og omplantet stauderne, beskåret træer og buske, flytte rundt på planterne så hele haven igennem hele sæsonen blomster, høste efterårs- og vinter grøntsagerne og efterårsgrave bedene og gøre klar til næste års sommerfrugter.

2009 har været et rigtigt frugt og bær år. Æbletræerne er så fyldte med æbler at grenene hænger nedad, boysenbærrene og nu brombærrene har bugnet med lækre friske bær så vi alle bare strutter af sundhed. Der er bare ikke noget så lækkert som at gå og småspise friskplukkede bær eller vindruer for den sags skyld - vindruerne er ekstra søde i år. Så selvom vi tit har syntes at sommervejret har været ret så dårligt, så har det været fantastisk for bær og frugter.

Jeg elsker efterår, efteråret er min absolutte favorit årstid - elsker farverne, vejret og den helt specielle duft efteråret har, - så jeg glæder mig til at starte investeringen til næste års sæson også selvom det givetvis kommer til at forgå i regn og rusk!

Af Marianne Christiansen, mch@ccpublicrelations.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar