onsdag den 10. februar 2010

Trendy fællesskaber

Formland Februar 2010. Flere farver. Åbne stande. Mere optimisme. Men færre gæster. Jo, der var bestemt inspiration at hente, og os, der var inviteret til pressefrokosten, havde tilmed fornøjelsen at mingle omkring det samme buffetbord som Remee. Omgivet af lyshårede assistenter spredte ham lidt ægte stjernedrys blandt redaktører, skribenter, stylister, PR- og andet godtfolk! Om ikke andet gav det point på hjemmefronten hos husets teenager at have minglet med de "rigtige"!

Men Formland er jo meget andet end stjernedrys. "club-konceptet" hedder det overordnede koncept, udtænkt af Anette Eckmann.  Vi rykker sammen i nye fællesskaber, og dyrker vores nicheprægede interesser! Så hvis du allerede er medlem af det lokale fluebinderlaug eller entusiastisk fodbold-fan, så er du faktisk allerede med på trenden. MENU havde hyret en Urban Art-kunstner til at dekorere standen - superflot!!

Det samme kan du sige, hvis din stue allerede gennemsyres af grønne vaser, lamper og stole. Eller hvis du har gemt de arvede trælysestager eller oldemors mælkeflasker! Alt, hvad der er naturligt og bæredygtigt, appelerer lige nu til din bolig.

Farverige eller grafiske tapeter, masser af puder og puffer og et stel i keramik giver det helt personlige touch! Og med bare få nye ting kan du ændre stilen og farvesætningen uden at vi behøver at tage af opsparingen. Måske har Poul Erik Jacobsen fra PEJ-gruppen ret, når han forudser, at interiør-produkter er det første, vi vil bruge penge på, når vi er på vej ud af krisens skygge.

Af Helle Blach, hb@ccpublicrelations.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar