onsdag den 25. november 2009

Spred budskabet

1 million globale borgere er det målet at mobilisere med en social media kampagne, som i dag blev skudt i gang af Copenhagen Climate Counsil (CCC). Det er en betydningsfuld sidste øjebliks indsats for at mobilisere det stærkest mulige mandat for en ambitiøs og bindende aftale på FN’s Klimakonference, eller COP15, i København til december.

Ved at lancere i speak earth opfordrer CCC borgere i hele verden til at skride til handling mod klimaforandringer og at dele denne opfordring med venner og familie gennem de sociale medier.
i speak earth-initiativet har hjemme på http://www.ispeakearth.com/ – her kan du også opleve en animeret video, som skuespillerinde og fortaler for miljøet, Cate Blanchett, lægger stemme til.

Overbevisende og direkte advarer hun om de farlige og uigenkaldelige ændringer, som planeten kan komme til at stå overfor, hvis den rette aftale ikke kommer på plads på COP15.
i speak earth er en simpel erklæring, som reflekterer en alvorlig bekymring for planetens fremtid. Du kan også være med til at sprede budskabet ved at skrive under på PlanetCall-deklarationen, gennem statusopdateringer på Facebook, tweets, emails og/eller chatbeskeder.
Online- demokratiet kan sikre, at forhandlingerne i København reflekterer en ny begyndelse i forsøget på at beskytte en beboet planet.

Helle Blach, hb@ccpublicrelations.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar