onsdag den 18. november 2009

Hit the bitch!!

Det er titlen på et nyt spil på nettet, som foreningen Børn og Unge i voldsramte familier har lanceret i forbindelse med deres nye kampagne "Bryd tavsheden". Spillet går ud på, at man skal søndertæve en ung pige, som efterhånden bliver mere og mere fordærvet, indtil hun går i gulvet, hvis man "har gjort det godt nok". Man bliver så løbende kategoriseret som enten pussy eller gangsta.

Spillet er meget foruroligende, men mon ikke det er meningen, at man skal sætte sig i voldsmandens sted og føle skyld bagefter? Jeg prøvede selv spillet, men kunne ikke gennemføre det, da jeg så, hvor fordærvet pigen efterhånden blev - og jeg håber, at de fleste har det på samme måde, så det giver stof til eftertanke!

Spillet "Hit the bitch" er ikke det eneste tiltag, foreningen er kommet med i denne kampagne. I forlængelse af en reklamefilm kan man bruge endnu et socialt medie, nemlig Facebook, til at manipulere sit eget billede til at ligne en voldsramt. På den måde kan man støtte kampagnen og sprede budskabet, for dette emne er i forvejen meget tabubelagt og har brug for at blive belyst.

Foreningen har desuden fået meget ros for kampagnen, der henvender sig til unge som oplever vold i deres parforhold eller i familien.

Hvis du har lyst eller mod på at prøve kræfter med spillet, kan du gøre det her. Du kan også nøjes med at læse mere om kampagnen ved at klikke her.

Skrevet af Lykke Juulsen, lj@ccpublicrelations.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar