onsdag den 4. marts 2009

Ny web - nu med blogging

Et spirende forår på en spritny hjemmeside. Især når man er i voksealderen, og derfor klar til at fylde en ny ramme ud. Hos CC Public Relations vokser vi lystigt, så det er tid til at beskrive os selv og hvad vi kan påny. Derfor er vi glade for at præsentere vores nye hjemmeside for jer:

http://www.ccpublicrelations.dk

Især glæder vi os til at komme igang med at blogge. Vi rådgiver i stigende grad kunder til at benytte digitale værktøjer, vi har masser af viden om de virtuelle dicipliner og har netop haft vores medarbejdere på kursus i London for at lære det sidste nye om digital markedsføring. Men det hele skal ikke foregå for og på andres websites, så derfor vil vi nu alle være en aktiv del af cyberspace via vores blog og vores hjemmeside.

Vi håber, at I vil tage godt i mod vores blogging indlæg. At I vil læse, fundere - og meget gerne kommentere. Vi ser blogging som en god måde at være i kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere på, og samtidig en mulighed for at dele ud af alt det, som inspirerer os hver eneste dag; trends fra messer, magasiner og seminarer.

Vi tastes ved:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar