mandag den 11. januar 2010

Året der gik...

Året der gik i Kongehuset. Året der gik for Britney Spears. Året der gik i Nordjylland. Man kan sige hvad man vil om årets top ti lister, men jeg kan under alle omstændigheder ikke lade være med at læse dem:)

Fx kan man læse, at Kronprinsen brækkede benet på skiferie med børnene, Mary blev udnævnt til løjtnant i Hjemmeværnet og Brøndby mistede mesterskabet i Parken (hvad der er vigtigst, må være op til én selv at bedømme:)).

Men 2009 var også året, hvor Obama blev indsat som præsident, vi stiftede bekendtskab med den frygtede svineinfluenza (der nu tilsyneladende afløses af en gede-influenza???), og Danmark var vært for både OL-møde og klimatopmøde - og fik derved besøg af ovennævnte præsident hele 2 gange. Twitter fik for alvor fat i danskerne, men nåede dog ikke op i nærheden af Facebook. Og Dansk Pelsavlerforening kom i karambolage med TV2, da Operation X skabte røre i den danske befolkning med udsendelsen om forholdene hos danske minkavlere.





Bliver 2010 året, hvor vi skal frygte geder i stedet for svin??







Et spændende år og for mange udfordrende år, der fik yderligere krydderi af finanskrise, nedskæringer og faldende boligmarked.

Vi glæder os til at se hvad 2010 bringer, og ønsker alle et fantastisk nyt år!

Af Louise Poulsen, lp@ccpublicrelations.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar